Crossfitin Maailma

Crossfitin Maailma

perjantai 4. huhtikuuta 2014

Iltaa!
Tälle päivälle tarkoitettu Hang squat clean 5-5-3-3-3-1-1-1-1-1 -voimatreeni jäikin sitten tekemättä, tuossa kuitenkin tutoriaalivideo kyseiseen liikkeeseen:
https://www.youtube.com/watch?v=Z1zna8ONc3I
Se ei suinkaan tarkoita,ettenkö olisi treenannut lainkaan. Kävin vanhalla ala-asteellani treenailemassa, kun siellä on muutama leuanvetotanko ja muutenkin ihan hyvä paikka treenaamiseen. Mukana oli kaverini Johan, joka harrastaa Street workout-tyyppistä treenaamista. Käy katsomassa hänen instagraminsa, nimimerkillä johannsuhonen! Siellä vedeltiin vähän kaikkea kikkailua ja palomiespunerruksia tai voimavetoja,millä nimellä nyt haluaakaan niitä kutsua, ja loppuun vielä parina tehty palomiespunnerrus (Muscle-up)- haaste.
Tuossa videota myös tästä liikkeestä, joka on hyvin vaativa ja raskas:
https://www.youtube.com/watch?v=Fpk1a_PxEw4

Pitkästä aikaa pääsi veteleen tangolla muscle-uppeja. Tuntu aluks vähän haastavalta,mutta kyllä ne ihan hyvin meni loppujen lopuks!Tässä vähän mallia Front -ja Back leveriin ja niiden yhdistämiseen Johanin toimesta!
Tuossa muscle-upista hidas laskeutuminen front leveriin. Vaatii hyvää kehonhallintaa ja on muutenkin haastava.


Muscle-up parihaaste meni ihan hyvin alle 5 minuuttiin, loppuaika oli 4:31. Teimme siis 35 muscle-uppia mahdollisimman nopeasti niin,että aina toinen teki jonkin verran toistoja ja väsyessään toinen jatkoi siitä heti. Toistot menivät suhteellisen tasan,Johan teki muutaman enemmän tosin. Ensi kerralla tavoitteena sitten vetää tämä alle 4 minuuttiin! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti