Crossfitin Maailma

Crossfitin Maailma

lauantai 5. huhtikuuta 2014

WOD Log #2

Tänään olikin jo taas treenisyklin viimenen päivä, käytän siis tavallista Crossfit-sykliä eli aina kolme päivää treeniä ja sen jälkeen yksi päivä lepoa,taas kolme treeniä ja yksi lepoa jne.

Tänään treeninä 

20 minute AMRAP:
5 Strict handstand push-ups
10 Strict pull-ups
15 Jumping alternating lunges

Tulokseni oli 9 kierrosta ja sen lisäksi 10. kierrokselta käsilläseisonta punnerrukset ja leuat + 2 askel hyppyä.

Treeni oli siis,kuten huomata saattaa,rakenteeltaan aivan samanlainen kuin toissapäivän treeni, mutts vain aivan toisilla liikkeillä ja se otti osittain eri lihaksiin. Päätin hajoittaa heti ensimmäisestä kierroksesta alkaen leuat osiin, aluksi kaksi 5 toiston sarjaa ja seuraavilla kierroksilla pitkälti 5-3-2 systeemillä. Se toimi hyvin ja jaksoin vetää melko lyhyillä tauoilla leukoja pitkään, vaikka tietenkin lopuksi alkoi tauot jo pidentymään. Strict leukoja tehdessä ei siis saa käyttää lantiota eli jaloilla ei saa heiluttaa vauhtia,joten niissä varsinkin on hyvä mennä hillitysti eteenpäin,koska jos väsytät itsesi niillä alussa, se hidastaa tai heikentää treenin tulosta huomattavasti!

Positiivinen yllätys oli, että käsilläseisonta punnerrukset menivät oikeastaan koko treenin ajan putkeen, vaikkakin treenin viimeisessä setissäni horjahdin ja jouduin yhden tekemään vielä uudessa erässä. Ne tuntuivat jo suunnilleen kolmannella kierroksella jonkin verran, mutta onneksi pystyin silti vetämään niitä putkeen aina loppuun asti. 

Askel hypyt mietityttivät ennen treeniä jonkin verran,koska etureiteni olivat vielä aika rasittuneet toissapäivän yhen jalan kyykyistä. Ne olivat kuitenkin hyvin helppoja, pystyin pitään niissä hyvän tahdin ja ei ne oikeastaan missään vaiheessa pahasti ehtineet tuntuakaan.

Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen suoritukseeni. Leuoissa olisi ehkä ollut mahdollista välillä pitää vielä lyhyempiä taukoja kuin nyt pidin, mutta en tiedä olisiko se loppupeleissä nopeuttanut vai hidastuttanut vain väsymisen kautta. Hyvä näin. Hyvillä mielin huomiselle lepopäivälle,kun ensimmäinen treenisykli flunssan jälkeen takana :) .Ylihuomenna olisi tarkoitus sitten voimailla takakyykyn merkeissä,eli siitä sitten lisää ylihuomenna tai sitä seuraavana päivänä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti