Crossfitin Maailma

Crossfitin Maailma

torstai 3. huhtikuuta 2014

WOD Log #1

Olipa mukavaa treenata pienen tai oikeastaan vähän isommankin flunssatauon jälkeen tosissaan. Päivän treeni oli kaiken lisäksi juuri minun makuuni koska sisälsi bravuuriliikkeitäni! :P

Treeni siis 

20:00 AMRAP
5 strict knees-to-elbows
10 one legged squats, alternating legs
4,5m handstand walk

Suomeksi sanottuna siis 20 minuutin aikana toistetaan aina järjestyksessä näitä liikkeitä ja tehtyään ne, aloitetaan alusta. Yhen jalan kyykkyihin asetin heti alussa tavoitteen, että ne on vedettävä putkeen ja kyllähän ne menikin. Vaikka täytyy sanoa, että etureidet olis ollu eri mieltä asiasta, mutta mitä väliä.

Treeni meni kutakuinkin hyvin, vaikkei treenituntumaa tauon jälkeen ollutkaan. Tuloksena 16 kierrosta ja sen lisäksi vielä knees-to-elbowsit ehdin vetään 17. kierrokselta.

Treeni kävi kyllä yllättävän raskaaksi ja asteikolla 0-10 oli ehkä 6-7 kohdalla, joka on jo hyvin raskas kun on Crossfitista kyse. Etureidet väsyivät selvästi eniten joka on tietysti selvä, kun kyseessä on yhden jalan kyykyt ja kokonais toistomäärä niissä nousi kuitenkin 160:een.

Oma suoritus samalla mittarilla oli ehkä 7  ja se on mainiota tässä tilanteessa. Knees-to-elbowsit olivat hieman hankalia, koska strict kieltää heilumisen ja tuossa liikkeessä lähtee väkisinkin heilumaan eli periatteessa niihin tuhlautui aikaa melko paljon. Hyvä fiilis jäi treenistä ja innolla odotan huomista voimatreeniä,joka löytyy täältä:

http://forum.crossfitbrandx.com/index.php/forums/viewthread/18806/

tai suoraan Crossfitin sivulta:

http://www.crossfit.com/mt-archive2/009173.htmlEi kommentteja:

Lähetä kommentti